• Certification Professional

    Certification Professional

    Perusahaan wis CE lan Saber sertifikat kanggo sertifikat kuoso.
  • Kangoo Fast

    Kangoo Fast

    pesenan biasa sing mlebukake ing 24 jam, lan kacepetan layang perusahaan is kepuasan pelanggan.
  • Quality Good

    Quality Good

    Perusahaan dikenali minangka produk kualitas lan perusahaan anjog ing industri.
  • Desain profesional

    Desain profesional

    We kudu avant-garde desain gagasan, skills tim majeng, salesmen darmabakti, lan operator profesional.
  • about_ico

Wuyi HAINA ELECTRIC perabot CO., LTD., Dumunung ing No.3 Wangjiang Road, Southest Industrial Zone, Wuyi, Provinsi Zhejiang, China.WUYI HAINA ELECTRIC perabot CO., LTD., Punika kaca-oriented perusahaan gedhe-ukuran Integrasi dening packing R & D, produksi lan dodolan gilingan kluwarga stainless steel pangan, Herb gilingan, mesin wêdakakêna, mesin pabrik gandum, mesin Isi sosis, lan mincers meat.



newsletter

Tindakake kita

  • sns03
  • sns02
  • sns01