• sertifikasi profésional

    sertifikasi profésional

    parusahaan boga CE na SABER sertipikat keur sertifikasi nulis.
  • Transit gancang

    Transit gancang

    pemesanan biasa anu shipped dina 24 jam, sarta speed pangiriman parusahaan mangrupakeun titik kapuasan pikeun konsumén.
  • Quality alus

    Quality alus

    parusahaan diwanoh salaku produk kualitas luhur sarta mangrupakeun parusahaan ngarah di industri.
  • Desain profésional

    Desain profésional

    Simkuring gaduh avant-garde gagasan desain, kaahlian tim canggih, salesmen dedicated, sarta operator profésional.
  • about_ico

WUYI HAINA listrik Perkakas CO., LTD., Ayana di No.3 Wangjiang Jalan, Southest Parabot Industrial, Wuyi, Propinsi Zhejiang, China.WUYI HAINA listrik Perkakas CO., LTD., Nyaéta ékspor-berorientasi parusahaan badag-ukuran terpadu ku paking R & D, produksi jeung jualan coet somah stainless steel dahareun, ramuan coét, mesin bubuk, mesin keur ngagiling gandum, mesin keusikan sosis, sarta mincers daging.



newsletter

Tuturkeun Kami

  • sns03
  • sns02
  • sns01